امروز سه شنبه 11 ارديبهشت 1403

رییس مرکز آموزش عالی کاشمر در پیامی فرا رسیدن چهارم شهریور روز کارمند را به کارکنان این واحد آموزشی تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر متن این پیام بدین شرح است؛

«به نام خداوند لوح و قلم
شهادت محمدعلی رجایی رئیس جمهور و محمدجواد باهنر نخست وزیر این دو یار دیرین امام (ره) و انقلاب و دو اسوه علم و تقوا در تاریخ معاصر ایران نقطه عطف و سرمنشأ نام‎گذاری ۲ تا ۸ شهریور به نام هفته دولت شد تا فرصتی باشد برای آشنایی مردم با تلاش‌ها و فعالیت‌های دولتمردان و روزی برای به یاد سپردن تلاش این عزیزان در راه توسعه و بالندگی جمهوری اسلامی ایران باشد و بهانه‌ای برای تجلیل و قدردانی از تلاش‌های دولتمردان.
چهارم شهریور نیز به حق روز کارمند نامیده شد تا روزی باشد برای تجلیل و قدردانی از این قشر زحمتکش و تلاشگر و انسان‌های شایسته‌ای که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است.
بی شک بخش زیادی از توسعه، بالندگی، رشد و موفقیت دانشگاه که هدفش تربیت نیرو‌های شایسته برای کشور است، مرهون شایستگی و توانمندی کارکنان است . بدیهی است ؛تلاش‎های صادقانه و بی دریغ کارمندان در عرصه‌های مختلف در کنار استادان و دانشجویان، این مجموعه را در رسیدن به اهداف عالی نظام یاری میکند.
بدین وسیله اینجانب روز کارمند را به تمامی کارمندان این مجموعه اموزشی تبریک وعرض می‌نمایم و برای آنان آرزوی توفیق دارم.»

دکتر هادی معماریان خلیل آباد
رییس مرکز آموزش عالی کاشمر