امروز دوشنبه 17 ارديبهشت 1403

حضور مدیر گروه علوم ورزشی در هفتمین نشست شورای هماهنگی مراکز آموزشی و پژوهشی ورزش کشور

مدیر گروه علوم ورزشی مرکز آموزش عالی کاشمر در هفتمین نشست شورای هماهنگی مراکز آموزشی و پژوهشی ورزش کشور حضور یافت.

هفتمین نشست شورای هماهنگی مراکز آموزش و پژوهش ورزش کشور به میزبانی دانشکده علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه شهید بهشتی در تاریخ 21/12/95 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورا، این نشست که با همکاری پژوهشگاه علوم ورزشی و دانشکده علوم ورزشی و تندرستی در دانشگاه شهید بهشتی و با حضور 43 نفر از رؤسای دانشکده ها، مدیران گروه های آموزشی، رؤسای انجمن های علمی، مسئولین کمیته برنامه­ریزی آموزش عالی و نمایندگان مراکز پژوهشی ورزش کشور برگزار شد، در خصوص موضوعات مختلفی از قبیل موانع قانونی پیش رو اشتغال، موضوعات درسی رشته علوم ورزشی و عملکرد دانشکده ها و پژوهشگاه بحث و تبادل نظر شد.

گفتنی است در پایان این نشست تشکیل کارگروه اشتغال فارغ التحصیلان علوم ورزشی و ایجاد دبیرخانه آن در دانشگاه شهید بهشتی، انتخاب دکتر محمدرضا برومند مدیر گروه مدیریت ورزشی و رسانه دانشگاه شهید بهشتی به عنوان دبیر کارگروه اشتغال فارغ التحصیلان علوم ورزشی، تشکیل کارگروه حفظ هویت و یکپارچگی رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی، رتبه بندی دانشکده های تربیت بدنی و علوم ورزشی، پیگیری اصلاح و هماهنگی واحد درسی و میزان محاسبه حق التدریس در دروس عملی رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی از مهمترین مصوبات بود.