امروز دوشنبه 10 ارديبهشت 1403

برگزاری نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته پژوهش در مرکز آموزش عالی کاشمر

به مناسبت هفته پژوهش از تاریخ 19 لغایت 23 آذر ماه، نمایشگاه کتاب در مرکز آموزش عالی کاشمر برپاشد. کارشناس کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی آموزش عالی کاشمر در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل این مجموعه دانشگاهی با اعلام خبر برگزاری نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته پژوهش اظهار داشت: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی با همکاری انتشارات دانشگاه، نمایشگاه کتاب را برگزار نموده و کتابها با ۳۰ تا ۴۰ درصد تخفیف ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان عرضه شده است. محدثه صفری با اشاره به اهمیت و جايگاه پژوهش و تحقيق در توسعه همه جانبه جامعه گفت: در این نمایشگاه بیش از 200 نسخه کتاب متناسب با رشته‌های آموزشی عرضه شده است. وی افزود: در حاشیه این نمایشگاه برای اولین بار طرح امانت کتاب، بیرون از فضای کتابخانه دانشگاه در حال اجرا است. به گفته او در این طرح تعدادی از کتب عمومی کتابخانه به نمایش درآمده و دانشجویان کتاب های مورد علاقه خود را پس از انتخاب، به جای خرید، امانت می گیرند که تا با استقبال خوب دانشجویان همراه بود. گفتنی است ؛ نمایشگاه کتاب از شنبه ۱۹ آذر لغایت چهارشنبه ۲۳ آذر از ساعت ۸ صبح الی ۸ شب در ساختمان اداری مرکز آموزش عالی کاشمر جلوی درب کتابخانه دایر بود.