امروز شنبه 15 ارديبهشت 1403

پیام تبریک رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت روز معلم

دکتر هادی معماریان رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر در پیامی دوازدهم ارديبهشت ماه، بزرگداشت یاد و خاطره معلم ارزشمند شهيد استاد مطهری و روز گرامیداشت مقام علم و تكريم استاد را به تمامی اساتید گرانقدر و اعضای محترم  هیات علمی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر در متن این پیام آمده است:
"به نام خداوند لوح و قلم"
بر طبق آموزه های دینی اسلام، تعلیم و تعلم ،عبادت و معلمی شغل انبیاست. بدون شک اگر جامعه‌ای پیشرفت می‌کند؛ مدیون معلمانی سخت‌کوش و جهادگر است که از عمر خود که بالاترین سرمایه‌هاست برای تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص هزینه می‌کنند و در واقع اساتید و معلمان، هویت سازی نسل آینده را برعهده دارند.
در واقع ترویج دانش و بینش در میان نخبگان دانشگاه وظیفه‌ای است خطیر و ارزشمند که آثار آن در پیشرفت و سربلندی میهن عزیزمان مشهود است و حضور اساتید فرهیخته در کنار نخبگان و آینده‌سازان ایران اسلامی نقشی بی‌بدیل جهت اعتلای علم و تحقق اهداف توسعه کشورمان ایفا خواهد کرد.
اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، فرارسیدن روز و هفته بزرگداشت مقام معلم و استاد را به همه اساتید معزز صمیمانه تبریک عرض نموده  و امیدوارم  در سال" تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها "در پرتوی تلاش ویژه اساتید و نخبگان دانشگاهی که موتور محرکه توسعه هستند؛ شاهد تعالی دانشگاه و انجام بهینه مسئولیت‌های اجتماعی خویش جهت دستيابی به جايگاه‌های بالاتر در عرصه‌های مختلف علمی، آموزشی، پژوهشی، تولید علم و فناوری و... باشیم.

دکتر هادی معماریان
رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر