امروز يكشنبه 9 ارديبهشت 1403

برگزاری چهارمین نشست جهاد تبیین در مرکز آموزش عالی کاشمر

چهارمین نشست جهاد تبیین با محور مشارکت حداکثری در انتخابات اسفند1402، سه شنبه 2 بهمن ماه با حضور معاون سیاسی سپاه پاسداران شهرستان، مسئولین بسیج ادارات، بسیج اساتید و دانشجویی، روسا، معاونین و دانشگاهیان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کاشمر در سالن همایش دکتر مسیح دانشوری مرکز آموزش عالی کاشمر برگزار گردید.

در ابتدای این نشست دکتر حسینی، رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر ضمن خوش آمد گویی به میهمانان گفت: نظام سیاسی حاکم بر ایران به نام جمهوری اسلامی است و در واقع دو رکن اساسی که نظام سیاسی کشور بر پایه آن استوار است، جمهوریت و اسلامیت است. همان گونه که در فرمایشات امام راحل در ابتدای انقلاب نیز این موضوع مطرح شده است که جمهوریت مولود اسلامیت است.

دکتر حسینی ادامه داد: هم در قرآن کریم و هم در سنت حضرت رسول اکرم (ص) و ائمه اطهار بحث توجه به مشارکت مردم همواره مطرح بوده است. در واقع جهموریت ظرفی است که محتوای آن مردم سالاری است و به همین خاطر مشارکت در انتخابات همیشه مورد توجه امامین انقلاب بوده است. فارغ از توصیه ها و سفارش هایی که در فرمایشات ائمه اطهار در خصوص مشورت وجود دارد، در آیات قرآن نیز به مشورت در امور توصیه شده است. اگر نظام بخواهد کارهای خود را به صورت درست به پیش ببرد نیازمند مشورت در انجام امور است. اگر این مشورت بخواهد انجام شود نیازمند صحبت با مردم است. اگر بخواهیم این صحبت را انجام دهیم گام بعدی این است که نمایندگانی از جامعه مشخص شوند که حکومت بتواند با آن نمایندگان صحبت کند و نظرات نمایندگان هم باید منعکس کننده نظرات طیف وسیعی از جامعه باشد. بنابراین اگر مشورت به صورت درست بخواهد انجام شود، عقلانی است که نمایندگان باید دارای سلایق مختلف باشند. هر چقدر این تنوع در افکار و سلایق بیشتر باشد، همانطور که در فرمایشات مقام معظم رهبری( مدظله العالی) هم به آن تاکید شده است، شور در انتخابات و ضریب مشارکت افزایش پیدا می کند.

وی افزود: وظیفه دانشگاه ها این است که فضایی را فراهم کنند تا کاندیداها در دانشگاه ها حضور پیدا کنند و برنامه های خود را ارائه دهند. در واقع یکی از مولفه های اصلی افزایش شور و مشارکت در انتخابات خود کاندیداها هستند که باید حضور درستی داشته باشند لذا دانشگاه ها می توانند این فرصت را در اختیار کاندیداها قرار دهند.

در ادامه سرهنگ اکبری، معاون سیاسی سپاه پاسداران شهرستان کاشمر گفت: به دلایلی انتخابات امسال از اهمیت خاصی برخوردار است چون شرایط امسال خاص تر و متفاوت تر است، ما هم باید خاص تر به انتخابات نگاه کنیم لذا اگر دانشگاهیان نتوانند بحث حضور در انتخابات را که از اهمیت بالایی برخوردار است، برای خود هضم کنند طبیعتا نخواهند توانست جنبش دانشجویی که بسیار با اهمیت است را به میدان بیاورند.

ایشان در ادامه گفت: انتخابات امسال از دو جهت مهم است. یکی اینکه امروز شرایط خاصی در منطقه و جهان اسلام حاکم است. نگاه شما به جهان و منطقه باید بعد از عملیات طوفان الاقصی نسبت به قبل متفاوت باشد. عملیات طوفان الاقصی یکی از معجزات الهی است که شکل گرفت و اثرات بسیار زیادی در عرصه جهانی داشت. جدا از اینکه در عرصه منطقه ای و برای رژیم منحوس اسرائیل که به گذشته خود می بالید که چهارمین ارتش قدرتمند جهان است و شکست ناپذیر است و گنبد آهنین دارد و برای ایران اسلامی خط و نشان می کشید، که همه این ها را عملیات طوفان الاقصی شکست داد، مهمترین اثر عملیات طوفان الاقصی شکست امپراطوری رسانه ای بود که استکبار و استعمار داشت. آنها با امپراطوری رسانه ای خود می گفتند که دموکراتیک ترین و جمهوریت ترین نظام در منطقه اسرائیل است که حتی در یک سال دوبار انتخابات برگزار می کند و ما را به نوعی کج فهم به دنیا معرفی می کردند که نظام جمهوری اسلامی نگاهی که دارد اشتباه است. لذا این غول رسانه ای با این عملیات شکست خورد و مشت نظام استعمار و در راس آن اسرائیل باز شد.

دوم اینکه، این انتخابات اولین انتخابات بعد از فتنه بسیار پیچیده 1401 است. نظام سلطه به دنبال نابودی این نظام بوده، هست و خواهد بود. لذا وقتی از جنگ نظامی ناامید شدند به جنگ اقتصادی روی آوردند و تحریم ها را طی سنوات گذشته انجام دادند که در زمان ترامپ به اوج خود رسید و خبر از تابستان های داغ برای ایران میدادند که این هم نتیجه نداد. لذا تغییر رویه دادند و بحث مشغول سازی ما را با بی سوادی دستور کار قرار دادند و این اتفاق نمی افتاد مگر در قالب جنگ ترکیبی. جنگ ترکیبی هم اقتصاد را در بر می گیرد هم امنیت، هم تهاجم فرهنگی و بحث عقیده و باور را و آخرین مرحله ای هم که به آن اضافه کردند جنگ شناختی است. هدف از جنگ شناختی این است که باورها، عقاید، هنجارها و ارزش های ما را با مدیریت افکار و احساس تغییر دهند و ابزار آن هم در اختیار همه ما و فرزندان ما قرار دارد. لذا در این جنگ شناختی ناکارآمدی نظام اسلامی را عنوان می کنند، نه اینکه واقعا نظام ناکارآمد باشد، احساس ناکارآمدی را القا می کنند. چیزی که امروزه اجتماع و جوانان ما درگیر آن هستند این است که نظام دینی و اسلامی قدرت حل مشکلات ر ا ندارد و در این 44 سال هیچ دستاوردی نداشته است.

وی ادامه داد: دشمن قبلا در بحث انتخابات دو قطبی سازی را مطرح و بحث اصول گرا و اصلاح طلب را عنوان می کردند که به یک جناح رای بدهیم و به جناح دیگر رای ندهیم. اما امروز و در این جنگ شناختی می گویند که پای صندوق رای نرویم. لذا دانشگاه ها باید اهمیت انتخابات را برای دانشجویان روشن کنند.

در ادامه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به بیان دیدگاه ها و برنامه های خود درباره جهاد تبیین با موضوع مشارکت حداکثری در انتخابات 1402 پرداختند.

روابط عمومی مرکز آموزش عالی کاشمر