امروز پنجشنبه 13 ارديبهشت 1403

‍ پیام تبریک رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت 12 اردیبهشت ماه روز بزرگداشت مقام معلم

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت 12 اردیبهشت ماه روز بزرگداشت مقام معلم پیام تبریکی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، دکتر هادی معماریان در پیامی با گرامیداشت یاد و خاطره معلم شهید آیت ا... مرتضی مطهری و تبریک روز  و هفته معلم به همه اساتید و معلمان، نقش والای آنان در توسعه و تعالی کشور و تربیت نخبگان به‌عنوان میراث گرانبهای انبیا و اولیای الهی را ستودنی دانست. متن این پیام بدین شرح است؛
"به نام خداوند لوح و قلم"
بدیهی است عشق به تعلیم  یکی از لذت بخش ترین بخش های نهاد آدمی است که  شوق فرادادن و رشد بخشیدن به دیگران را در جان شعله ور می کند از این رو معلم، چکیده سالیان تجربه و‌ دانش خود را در قالب مفاهیم آموزشی به جستجوگران دانش می بخشد و‌ خود نیز از این فراگرد گرانبها که رمز رشد و پیشرفت بشری است، خرسند و خشنود است و روز معلم یادآور ایثار، مجاهدت و تلاش بزرگانی است که پویایی اندیشه‌شان به تأسی از اسوه اخلاق و مکارم ایران اسلامی، استاد شهید مرتضی مطهری در جای جای این سرزمین طنین‌انداز است لذا برگزاری هفته بزرگداشت مقام معلم، نکوداشت معماران هویت و‌ تمدن بشری است و چه بسا انسان که هر روز با صحنه جدیدی از فناوری روبرو‌ می شود، بیش از پیش به اهمیت انتقال دانش پی می برد و کسانی که تجربیات متعددی را از سر گذرانده اند نیک می دانند که هیچ بزرگی چون مقام‌ معلمی نیست.
اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات برای همه عزیزان در ماه مبارک رمضان، از اساتید گرانقدر دانشگاهمان که برای تربیت جوانان و دانشجویان عزیز، مؤمن، متدین و ژرف‌اندیش از هیچ تلاشی دریغ نکرده‌اند و برای ارتقای جایگاه این مرکز دانشگاهی به‌صورت شبانه‌روزی در تلاش هستند؛ قدردانی نموده و روز معلم را خدمت این عزیزان تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و توفیق همگان را از درگاه ایزد توانا خواستارم.
هادی معماریان – رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر