امروز پنجشنبه 13 ارديبهشت 1403

‍ پیام تبریک رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت روز کار و کارگر

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت  روز  کار و کارگرپیام تبریکی صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، دکتر هادی معماریان در پیامی  ضمن تبریک روز کار و کارگر ، تلاش های خستگی ناپذیر کارگران در حرکت چرخ های اقتصاد کشور  به ویژه کارگران پرتلاش و متعهد مرکز آموزش عالی کاشمر  را قابل ستایش دانست. متن این پیام بدین شرح است؛
"یا هو "
به یقین ،تلاش‌ها و زحمات عزیزانی که با دستان پرتوان خود در اعتلای نام میهن اسلامی کوشش می‌کنند ستودنی است ؛ درواقع نقش و جایگاه جامعه کارگری هنگامی برجسته‌تر می‌شود که  کارگران با حمایت همه جانبه هم‌وطنان خود برای پیشرفت و تعالی جامعه کمر همت در تولید کالای با کیفیت ایرانی ببندند و چه بسا فرهنگ کار وکارگر، عالی‌ترین تصویر سازندگی و تحول است که رسول اکرم(ص) در روند زندگی انسان ها بر دستان توانمندشان بوسه زده و با این عمل، به بهترین روش، منزلتی شگرف به این قشر عزیز بخشیده است .
 بدون شک  تلاش کارگران عزیزاست که چرخ های توسعه و پیشرفت یک کشور را به حرکت در می آورد.
اینجانب بر خود لازم می دانم از کارگران متعهد و پرتلاش  مرکز آموزش عالی کاشمر تقدیر و تشکر نمایم و روز کار و کارگر را به تمامی تلاشگران عرصه کار و تولید و گردانندگان چرخ اقتصاد و صنعت تبریک و تهنیت بگویم.
توفیق روز افزون، سلامتی و سعادت همه عزیزان را از خداوند منّان مسئلت می نمایم.
هادی معماریان – رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر