امروز دوشنبه 10 ارديبهشت 1403

پیام رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر (دانشگاه دولتی) به مناسبت هفته وحدت

دکتر امین حسینی، رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر در پیامی میلاد فرخنده حضرت سید المرسلین (ص) و هفته وحدت را تبریک گفت.
 به گزارش روابط‌ عمومی مرکز آموزش عالی کاشمر، در بخشی از متن این پیام آمده است:
 «میلاد فرخنده و باسعادت اشرف کائنات حضرت خاتم الانبیاء محمد مصطفی(ص)، این پیام‌آور صلح، مهربانی و رحمت و فرا رسیدن هفته وحدت را به همه مسلمانان تبریک عرض می کنم.
مسلما وحدت و برادری را پیامبر گرامی اسلام در مقام عمل معنا بخشیدند و آن را محور توسعه اخلاقی جامعه اسلامی قرار دادند تا امت اسلام حافظ کرامت انسانی باشد. پیامبری که در سراسر عمر پربرکت‌شان نوید دهنده برادری و دوستی در جامعه نوپای اسلامی بودند. نامگذاری هفته وحدت را باید به‌راستی میراث ماندگار بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برای جوامع اسلامی بدانیم و امروز ضرورت دارد بیش از پیش اهل تسنن و اهل تشیع با تاکید بر مشترکات و اصول اعتقادی اسلام ناب محمدی پاسدار چنین اقدامی باشند که حرکت آغازین آن مزین به میلاد فخر آدمی است.

اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن میلاد مسعود پیامبر بزرگ اسلام(ص) و با گرامیداشت هفته وحدت که نماد آزادگی و آزاداندیشی امت مسلمان است، امید دارم دانشگاهیان جهان اسلام با تاسی از سیره پیامبر رحمت، منشأ تقویت اتحاد، دوستی و برادری جوامع اسلامی باشند.