امروز پنجشنبه 13 ارديبهشت 1403

پیام رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت سال جدید

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر در آستانه سال نو و ورود به قرن جدید طی پیامی فرارسیدن نوروز باستانی  را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، متن پیام "دکتر هادی معماریان" بدین شرح است؛

"یا هو"
رسيد مژده که آمد بهار و سبزه دميد
وظيفه گر برسد مصرفش گل است و نبيد

در آستانه فرارسیدن نوروز باستانی و آغاز سال نو،پیشاپیش محضر تمامی اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان عزیز این مجموعه دانشگاهی تبریک صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم و امیدوارم با برچیده شدن سایه ویروس منحوس کرونا و از سر گیری آموزش های حضوری با کسب تجربه از شرایط برگزاری کلاسها به صورت مجازی، در پناه ایزد توانا و با تلاش و کوشش شماعزیزان مرزهای پیشرفت علمی رادر این مرزوبوم درنوردیده و ازپرچمداران توسعه علم  باشیم.
نجوای تحول به احسن الحال که در آغاز زندگي دوباره طبيعت به گوش مي رسد، مقدمه تغيير و تحول و سرآغاز رويش و تکامل است؛ امید نوروزبهانه ایباشد تا با سرزنده شدن و طراوت طبیعت،ما هم به دنبال  نو شدن و نو اندیشیدن باشیم.
اینجانب بار دیگر آغاز سال1401 و ورود به قرن جدید را به حضور همه شما عزیزان تبریک گفته و امیدوارم مثل لحظه ای که باغ، در ترنم ترانه شکوفا می‌شود؛ روزگارتان غرق در شکوفه شود  و بهـار
لحظه های‌تان پر از شکوفـه باشد.
سال نـو مبارک.

دکترهادی معماریان – رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر