امروز دوشنبه 10 ارديبهشت 1403

پیام رئیس دانشگاه دولتی کاشمر به مناسبت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر در پیامی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها را تبریک گفت.

متن پیام دکتر امین حسینی به شرح زیر است: هفته دفاع مقدس، راوی مقاومت یک ملت و تصویرگر پایمردی و دلاوری قهرمانان و حماسه ای سترگ در تاریخ انقلاب شکوهمند اسلامی است که با دلاورمردی و رشادت رزمندگان غیور از کیان و خاک این پهنه پهناور دفاع و خاطرات فراموش نشدنی به یادگار گذاشتند. این هفته فرصت مناسب و ارزشمندی برای بزرگداشت دلاوری شهیدان و شاهدانی است که با پایداری و بذل جان خویش بی پروا سینه سپر کردند تا شیوه ی جاودانگی روح ایثار، شهادت و راه و رسم آزادگی را به عنوان الگویی بی بدیل در جهان به نمایش بگذارند. اینجانب ضمن عرض ادب به ساحت مقدس شهیدان برخود واجب می دانم فرا رسیدن روزهای خاطره انگیز و نیکوی هشت سال دفاع مقدس که با آغاز فصل دانایی و دانش افزایی تقارن یافته است را به تمامی اعضای هیات علمی و دانشجویان عزیز دانشگاه تبریک عرض نمایم.

امید دارم سال تحصیلی جدید، نقطه عطف و سرآغاز طی کردن پله های ترقی و پیشرفت در سطوح علمی و پژوهشی برای تمام دانشجویان باشد تا بتوانیم با استعانت از خداوند متعال و تکیه بر فرهنگ عظیم و هویت ساز ایثار و شهادت و بهره مندی از چشمه جوشان دانش و آگاهی در راستای بالندگی و اعتلاء همه جانبه این مرز و بوم گام های ارزشمند و ماندگاری برداریم.