امروز شنبه 8 ارديبهشت 1403

پیام تسلیت رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی

بسم‌الله‌ الرحمن‌الرحیم‌
انا لله‌ و انا الیه‌ راجعون‌
درگذشت حضرت ایت الله هاشمي رفسنجانی، یار راستین امام راحل و مقام معظم رهبری، ایران اسلامی را غرق در ماتم کرد. این مجاهد نستوه که سراسر عمر خود را در راه اسلام و انقلاب ایران گذاشت به عنوان یکی از ستونها اصلی نظام جمهوری اسلامی، دوشادوش رهبری و سایر خدمتگزاران صدیق، نقش مهمی در به ثمر رساندن انقلاب، اداره جنگ تحمیلی و دفاع مقدس و بازسازی ایران داشت. تصمیمات خردمندانه این مرد بزرگ در لحظات بحرانی و حمایت از مقام معظم رهبری، از او چهره ای محبوب در نزد ایرانیان به جا گذاشت بطوریکه مقام معظم‌ رهبری از او به عنوان برادری‌ دلسوز که عهد اخوت در دیار غربت با هم بسته اند، یاد نموده اند. اینجانب این‌ مصیبت ‌بزرگ‌ را به همه مردم شریف ایران و بویژه مقام معظم رهبری،بیت آیت الله هاشمی، رئیس محترم جمهور و جامعه دانشگاهی و علی الخصوص اساتید، پرسنل و دانشجویان مرکز آموزش عالی کاشمر تسلیت عرض نموده و از خداوند بزرگ مغفرت و غفران الهی را برای آن بزرگ مرد تاریخ معاصر آرزومندم. روحش شاد و یادش گرامی باد.
دکتر محمد شبانی، رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر.
نوزدهم دی ماه 1395