امروز يكشنبه 9 ارديبهشت 1403

عضو هیات علمی مرکز آموزش عالی کاشمر برگزیده دومین جشنواره علمی شهید چمران

عضو هیات علمی مرکز آموزش عالی کاشمر برگزیده دومین جشنواره علمی شهید چمران به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کاشمر، دومین جشنواره شهید چمران خراسان رضوی، 30 آذر برگزار و از برگزیدگان این جشنواره تجلیل به عمل آمد. دبیر علمی جشنواره گفت: این جشنواره به منظور ارج نهادن به اقدامات و فعالیت‌های استادان و مدرسین بسیجی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور در سه حوزه علوم انسانی و هنر، علوم فنی و مهندسی و علوم پایه و کشاورزی برگزار شد و از حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ اثر ارسالی از اساتید دانشگاه های سراسر کشور به دبیرخانه این جشنواره، ۱۲۰۵ اثر مربوط به استان خراسان رضوی می باشد دکتر امیری ضمن بیان اهمیت و ضرورت برگزاری این رویداد ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک حل مسائل کشور در اولویت پژوهش ها و اقدامات علمی اساتید کشور قرار گیرد. دکتر صادقی بجستانی نیز افزود: دومین جشنواره علمی شهید چمران شامل ۸ محور کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و فناورانه، کسب و کار نوآور و دانش بنیان، راهنمایی، مشاوره، نظارت و راهبری، بسته سیاسی، کرسی نظریه‌پردازی، مناظره و نقد، و جهادگران تبیین است. مهندس صبوری دبیر اجرایی جشنواره با اشاره به نحوه برگزاری جلسات و نشست های مرتبط با جشنواره از ابتدای سال جاری از مشارکت معاونت علمی پژوهشی سپاه امام رضا علیه السلام، دانشگاه فردوسی مشهد، پارک علم و فناوری و بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی در برگزاری اختتامیه جشنواره تقدیر نمود. گفتنی است دکتر فاطمه قومنجانی عضو هیات علمی مرکز آموزش عالی کاشمر به عنوان نفر برگزیده این جشنواره در حوزه محور کتاب انتخاب و از ایشان تقدیر به عمل آمد که این موفقیت را به ایشان و جامعه دانشگاهی مرکز عالی کاشمر تبریک می گوییم.