امروز جمعه 14 ارديبهشت 1403

سخنرانی مدرس رشته علوم ورزشی مرکز آموزش عالی کاشمر در دومین همایش ملی برند در ورزش

دومین همایش ملی "برند در ورزش" با رویکرد هویت ورزش رضوی در سالن همایش‌های مجموعه ورزشی آستان قدس رضوی مشهد در تاریخ 98/09/07 برگزار شد.

اساتید کشوری در حوزه برند، تعدادی از مسوولان و مدیران استانی و دانشجویان علوم ورزشی از جمله مهمانان این همایش بودند.

دومین همایش ملی برند در ورزش با اهدافی چون توسعه تحقیق و پژوهش در حوزه برند در ورزش، توسعه تفکر برندینگ در بین مدیران سازمان‌ها، نهادها، باشگاه‌ها و فعالان حوزه ورزش و معرفی برند ورزش رضوی با مشارکت و تعامل دانشگاه فردوسی و تربیت بدنی آستان قدس رضوی برگزار گردید و از «هویت ورزش رضوی» به عنوان یکی از برندهای تأثیرگذار در حوزه صنعت ورزش در سطح ملی و فراملی رونمایی شد.

در این همایش آقای مهدی ناظمی مدرس مرکز آموزش عالی کاشمر بعنوان اولین سخنران حضور داشت و سخنرانی خود را در خصوص طراحی مدل عوامل مؤثر بر توسعه برند شخصی ورزشکاران حرفه ای ارائه نمود.