امروز شنبه 8 ارديبهشت 1403

راهنمای استفاده از خدمات اتوماسیون تغذیه

تصویر daneshjoei

قابل توجه دانشجویان گرامی ورودی جدید 1401:

ضمن عرض تبریک به جهت پذیرفته شدن شما در مرکز آموزش عالی کاشمر،

بدینوسیله به اطلاع می رساند با مراجعه به سامانه اتوماسیون تغذیه مرکز به آدرس >>>   http://self.kashmar.ac.ir  می توانید از خدمات تغذیه دانشجویی بهره مند گردید.

* تعرفه غذایی نیز مطابق با نرخ نامه مصوب صندوق رفاه دانشجویان در سال جاری به شرح ذیل اعلام می گردد:

صبحانه :  3000 تومان

ناهار و شام (پر هزینه و متوسط هزینه) :  6000  و  4000 تومان

زمانبندی رزرو غذا به شرح ذیل خواهد بود :

* برای رزرو وعده های هفته جاری :

تا 24 ساعت قبل از توزیع وعده یعنی ساعت 12 ظهر روز قبل امکان رزرو  وجود خواهد داشت. مثلا برای رزرو  وعده ناهار و شام روز دوشنبه فقط تا ساعت 12 روز یکشنبه امکان رزرو  وجود خواهد داشت.

* برای رزرو هفته آینده :

از روز شنبه تا ساعت 23:59 پنجشنبه شب هر هفته می توانید وعده های غذایی هفته بعد را رزرو نمایید.

اگر دانشجویی موفق به رزرو غذا نشود در صورت وجود غذای روز فروش تا ساعت 12 همان روز با مراجعه به سامانه تغذیه - آیتم روز فروش و پرداخت هزینه مقرر می تواند نسبت به رزرو وعده مورد نظر اقدام نماید.

- توزیع وعده ناهار همه روزه ( شنبه تا چهارشنبه ) از ساعت 12 الی 14:30  در محل سلف مرکزی دانشگاه صورت می پذیرد.

- توزیع وعده شام نیز جهت دانشجویان خوابگاهی از ساعت 18 در محل سلف مرکزی و خوابگاه های مرکز صورت می پذیرد ( لذا توصیه می گردد دانشجویان محترم در انتخاب سلف مورد نظر دقت لازم نمایند)

راهنمای استفاده از اتوماسیون تغذیه

فایل پیوست: