امروز پنجشنبه 13 ارديبهشت 1403

حضور رییس مرکز آموزش عالی کاشمر در "نخستین اجلاس سراسری روسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور"

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل مرکز  آموزش عالی کاشمر، باحضور وزیر علوم و روسای دانشگاه‌های کشور"نخستین اجلاس سراسری روسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور"  در دانشگاه تبریز برگزار شد.
وزیر علوم، پس از حضور در  محل یادمان شهدای گمنام دانشگاه تبریز و ادای احترام به مقام شامخ شهدا، در محل تالار اجتماعات دانشکده مهندسی برق دانشگاه تبریز حضور یافتند تا مسائل آموزش عالی کشور را در زمینه‌های مختلف بررسی کنند.
دکتر هادی معماریان، رییس مرکز آموزش عالی کاشمر نیزدر این نشست حضور دارد.
گفتتی است؛ نشست روسای دانشگاه های کشور با حضور دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری،  معاونان وزارت عتف و روسای بیش از ۱۰۰ دانشگاه و مرکز آموزش عالی کشور با محوریت بررسی مسائل مختلف حوزه آموزش عالی به مدت سه روز و به میزبانی دانشگاه تبریز  درحال برگزاری است.
 تحلیل روند حرکت آموزشی عالی کشور، آموزش مهارت محور، تحول در علوم انسانی، مسائل حوزه رفاه دانشجویی، نظارت و ارزیابی، خیرین آموزش عالی از جمله محورهای عمده این نشست در روز اول  و برگزاری نشست کمسیون های آموزش، پژوهش، فنّاوری، همکاری های بین المللی، اداری و مالی، دانشجویی و فرهنگی بصورت مجزا جهت بررسی مسائل مرتبط هر حوزه از جمله دیگر برنامه های  این اجلاس است.