امروز جمعه 14 ارديبهشت 1403

حضور تیم دانشجویان دختر و پسر مرکز آموزش عالی کاشمر در دومین المپیاد ورزش­های همگانی

دومین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور در دو بخش دختران و پسران با شعار "اولین المپیاد سبز ایران" از ۱۰ لغایت ۱۹ شهریورماه ۹۴ به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار گردید.

این مسابقات در دو بخش دختران و پسران در دو نوبت در مجموعه ساحلی خوابگاهی نواب دانشگاه مازندران در چهار رشته ورزشی چرخ تانک، الختر یا لی لی تعادلی، بولینگ فوتبال (شوت به هدف) و پرتاب دارت برگزار شد و و دانشجویان پسر از 10 لغایت 13 شهریور 94 و دانشجویان دختراز 16 تا 19 شهریور 94 به رقابت پرداختند.

هدف از برگزاری این المپیاد نهادینه سازی فرهنگ ورزش همگانی در دانشگاه ها و ایجاد شور و نشاط در دانشجویان و سیاست های موجود بر توسعه تربیت بدنی، علمی کردن ورزش در جهت فراگیر شدن ورزش همگانی در میان دانشجویان و دانشگاهیان در دو بخش دختران و پسران عنوان شد.

تیم دختران و پسران مرکز آموزش عالی کاشمر نیز در این المپیاد حضور داشتند و با دانشجویان سایر دانشگاه ها به رقابت پرداختند.