امروز جمعه 7 ارديبهشت 1403

اجرای برنامه های متنوع به مناسبت گرامیدشت روز دانشجو در مرکز آموزش عالی کاشمر

به همت امور فرهنگی و اجتماعی مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت فرا رسیدن 16 آذر روز دانشجو برنامه های متنوعی در این مجموعه دانشگاهی برگزار شد. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت روز دانشجو علاوه بر برگزاری جشنواره غذا، برگزاری مسابقه کتابخوانی ، برگزاری اردوی تفریحی ،اکران فیلم“آتاباي” و “منصور”در سالن همايش مسيح دانشوري ، مديران و مسئولين مركز با حضور در خوابگاههاي دانشجوئي ضمن دیدار با دانشجویان فرا رسیدن 16 آذر روز دانشجو را به دانشجویان تبریک گفتند. ارسال پيام تبريك به دانشجويان گرامي مركز آموزش عالي كاشمر، حضور سرپرست،مديران و مسئولين مركز در كلاس هاي درسي و عرض تبريك و توزيع شيريني در كلاس ها،ناهار ويژه رايگان ، حضور فرماندارشهرستان و سرپرست مركز درسلف مرکز و صرف ناهار در كنار دانشجویان از دیگر برنامه های مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت 16 آذر بود. گفتنی است؛ در جشنواره غذا دانشجويان آقایان امير جعفري احمدي،علي رضائي و ابوالفضل پويان به عنوان نفرات برتر انتخاب شدند و در مسابقه كتاب خواني “كوله پشتي” خانم ها آيداغلامي،شيما اصلاحي،ميترا خداداي و آقایان علي رضائي و ابوالفضل جعفرپور به عنوان برندگان این مسابقه انتخاب شدند همچنین در انتخاب بهترين اتاق خوابگاههاي دانشجویی، اتاق (42،48،65)خوابگاه دانشجويان دختر و اتاق11،14،17(خوابگاه مدرس) و اتاق11،14،18 (خوابگاه فجر) به عنوان بهترين اتاق با هم انديشي سرپرستان خوابگاههاي دانشجویی انتخاب شدند. که به نفرات برتر در هر حوزه هدایایی اهدا شد. روز دانشجو، در ایران به ۱۶ ماه آذر اطلاق می‌شود. این روز، به یاد سه دانشجو که هنگام اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون معاون رئیس جمهور وقت ایالات متحده آمریکا و همچنین از سرگیری روابط ایران با بریتانیا، در تاریخ ۱۶ آذر ۱۳۳۲ (حدود چهار ماه پس از کودتای ۲۸ مرداد همان سال) در دانشگاه تهران کشته شدند، گرامی داشته می‌شود.