امروز جمعه 7 ارديبهشت 1403

اجرای برنامه های متنوع به مناسبت دهه مبارک فجر به همت امور فرهنگی و اجتماعی مرکزآموزش عالی کاشمر

به مناسبت فرارسیدن دهه فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، به همت امور فرهنگی – اجتماعی مرکز آموزش عالی کاشمر ،برنامه های متنوعی در این مجموعه دانشگاهی اجرا می شود. به گزارش روابط عمومی و اموروبین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، برنامه های دهه مبارک فجر امسال در این مجموعه دانشگاهی با محوریت دستاوردهای گام اول انقلاب و انتظارات پیش رو در گام دوم انقلاب اسلامی برگزار می شود. برگزاری کارگاه "بررسی راهکار برای حل تعارضات حضور زنان در عرصه های اجتماعی بدون ایجاد خلل در کانون خانواده و مسئولیت های خانوادگی پس از انقلاب 57"، برگزاری نشست های بصیرتی و کرسی های آزاداندیشی با موضوع "اهداف و آرمان ‌های انقلاب " ، دیدار دانشگاهیان با امام جمعه شهرستان، دیدار با خانواده های معزز شهدای گرانقدر انقلاب و شهید مدافع امنیت شهید "براتی"، اکران فیلم "چ"، برگزاری مراسم بدرقه دانشجویان اعزامی اردوی راهیان نور و ....از مهم ترین برنامه های دهه فجر امسال در این مجموعه دانشگاهی است.