امروز دوشنبه 10 ارديبهشت 1403

آیین معارفه سرپرست جدید مرکز آموزش عالی کاشمر برگزار شد

با حضور امام جمعه و فرماندار کاشمرآئین معارفه سرپرست جدید مرکز آموزش عالی کاشمر برگزار شد.
حجت الاسلام طاهری امام جمعه کاشمر در این مراسم طی سخنانی با اشاره به حوادث اخیر در کشوراین وقایع را مهم دانست و با تاکید بر تحلیل و بررسی درست و دقیق گفت: نباید اسیر نگاه رسانه‌ای دشمن شویم.
وی با بیان اینکه حمایت از ساحت علم و دانش، اساتیدو دانشجویان عزیز را باید با جدیت دنبال کنیم زیرا همه پیشرفت‌های مهم کشور برخاسته از تلاشهای دانشگاه و جامعه علمی است.
امام جمعه کاشمر افزود: در شرایط فعلی باید برای ایجاد فضای همدلی و گفتگو با دانشجویان تلاش کرد و گوش شنوایی برای شنیدن مسایل و نکات مورد نظر آنان داشت.
سرپرست جدید مرکز آموزش عالی کاشمر نیز طی سخنانی با ابراز امیدواری نسبت به عزم جدی در مجموعه این مرکز دانشگاهی در راستای توسعه و تعالی ان ؛گفت: این میز ، می گذرد ؛ لذا باید تلاش کنیم در مدت تصدی خدمات، به نحو مطلوب انجام وظیفه نماییم.
دکتر امین حسینی اظهار داشت: دانشگاه باید با تبیین جایگاه خود در بیانیه گام دوم انقلاب ، عنایت به مطالبات مقام معظم رهبری از دانشگاه را نصب العین قرار دهد.
گفتنی است؛ دکترامین حسینی با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان سرپرست مرکز آموزش عالی کاشمر معرفی شد.