حضور رئیس، اعضای هیئت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان مرکز آموزش عالی کاشمر در راهپیمایی یوم ا.. 22 بهمن

به گزارش روابط عمومی  و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی رئیس، اعضای هیئت رئیسه ، اساتید، کارکنان و دانشجویان مرکز همگام  با مردم کاشمر و شهرهای دیگر ایران اسلامی با حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن بار دیگر تجدید میثاق خود را با آرمان های انقلاب و امام راحل به نمایش گذاشتند.
در حاشیه این مراسم رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر طی سخنانی با اشاره به اینکه انقلاب در شروع دهه پنجم، از سال ۵۷ بسیار قوی‌تر و مقتدرتر است؛ گفت: پیشرفت‌های علمی و فناوری‌های مختلف، حضور مؤثر و کارآمد نظام در معادلات منطقه‌ای و جهانی، گسترش گفتمان انقلاب به کشورهای مختلف از عمق موفقیت‌ها و دستاوردهای نظام است. دکتر هادی معماریان خلیل آباد اظهار داشت: اینک انقلاب اسلامی ایران از چهل سالگی گذشته  اگرچه چهل سال تجربیات تلخ و شیرین و هزینه‌های گزافی که دشمنان داخلی و خارجی برای نظام ایجاد کردند، بسیار سنگین بوده و هر ورقی از تاریخ این حوادث می‌توانست سرنوشت هر انقلابی را دگرگون کند اما انقلاب اسلامی سربلند ماند، چرا که به فرموده معمار کبیر انقلاب «پیروزی انقلاب رهین همه ملت است»، پشتیبانی و حضور فعالانه مردم بصیر و مؤمن با اتکای به نیروی لایزال الهی و موج عطر شکوه معنویات و ایثار شهدا و جانبازان و ایثارگران و خانواده معظم آنها در سایه رهبری دو عالم فرزانه از سلاله حضرت رسول(ص) انقلاب را چهل ساله کرد.
وی با قدردانی از حضور باشکوه مردم به ویژه جامعه دانشگاهی در راهپیمایی 22 بهمن افزود: امروز ضرورت دارد؛  فرهیختگان مؤمن و انقلابی دانشگاه‌های کشور به عنوان بخش اصلی جامعه نخبگان با بصیرت و پشتیبانی در عرصه‌های مختلف مدیریت و ارتقای توانمندی کشور در حل مسائل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و افزایش اقتدار نظام نقش آفرینی کنند.