۱۲ فروردین ماندگارترین روز در تاریخ جمهوری اسلامی ایران است

رئیس مرکزآموزش عالی کاشمر طی پیامی با بیان اینکه ۱۲ فروردین نقطه عطف انقلاب اسلامی است که مردم با گفتن آری بر جمهوریت و اسلامیت انقلاب مهر تأیید زدند؛ فرا رسیدن روز جمھوری اسلامی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر متن پیام بدین شرح است؛
"به نام خداوند بخشنده مهربان"
بدون شک دوازدھم فروردین 58 روز سرنوشت سازی است که با عزم تاریخی مردم مومن، ولایتمدار و بیدار دل این سرزمین، حماسه ای سیاسی پدید آمد و عزت، اقتدار و دلبستگی ملت بزرگ ایران را به سیاست منطبق بر دیانت جاودانه ساخت. این روز مقدس و پر برکت به عنوان سند آزادی و استقلال ملت ایران و زمینه ساز حكومت عدل الھي است که ملت ایران ضمن نفی استیلای استبداد و استکبار، به استقلال، آزادی و جمھوری اسلامی قاطعانه رای« آری»  دادندودرصد بالای شرکت‌کنندگان دراین همه‌پرسی نشان از مقبولیت نظام توسط مردم داشت.
بدین وسیله، اینجانب فرا رسیدن دوازدھم فروردین سالروز تاریخی تأسیس نظام جمھوری اسلامی را به مردم شریف ایران به ویژه جامعه دانشگاهیان تبریک عرض نموده و امیدوارم با تلاش مسئولان و به پشتوانه مردم فھیم،تحت رھبری داھیانه  "حضرت آیت ا... خامنه ای "در گام دوم انقلاب زمینه اعتلای بیش از پیش این نظام فراهم شود.
رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر
 دکتر هادی معماریان خلیل آباد