امروز پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403

گزارش برگزاری نمایشگاه عکس زیست-محیطی "از عرش تا فرش" در مرکز آموزش عالی کاشمر، روز اول

مدیریت سبز دانشگاه در راستای فرهنگ سازی و حرکت در ذیل شعار دانشگاه سبز، همزمان با شروع سال تحصیلی جدید اقدام به برپایی نمایشگاه زیست-محیطی با عنوان "از عرش تا فرش" در محل مرکز آموزش عالی کاشمر نموده است. نمایشگاه از ساعت 9 صبح روز سه شنبه مورخ سوم مهر 1397 آغاز به کار کرده و به مدت یک هفته در محل کتابخانه مرکز دایر می باشد. در این نمایشگاه که با همکاری اداره محیط زیست شهرستان کاشمر و موسسه زیست-محیطی زادسرو ترشیز برگزار شد، در مجموع حدود 30 اثر از دنیای حیوانات و پرندگان بومی منطقه ترشیز و همچنین تصاویری از چالش های زیست محیطی در اقصی نقاط استان خراسان رضوی جهت بازدید کلیه علاقه مندان به موضوعات زیست محیطی در معرض نمایش گذاشته شده است. در روز اول نمایشگاه جناب آقای دکتر معماریان رئیس  مرکز آموزش عالی، جناب آقای مهندس جمعه پور رئیس اداره محیط زیست شهرستان کاشمر و جمعی از اساتید و دانشجویان از نمایشگاه بازدید به عمل آوردند.