گرامیداشت روز دانشجو با برنامه های مختلف در مرکز آموزش عالی کاشمر

به مناسبت 16 آذر روز دانشجو برنامه های مختلفی توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، تشکل های دانشجویی و کانون های فرهنگی در مرکز آموزش عالی کاشمر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، بازدید رئیس مرکز و معاون فرهنگی و دانشجویی از خوابگاه های دانشجویی و دیدار با دانشجویان، برگزاری مسابقات والیبال و تنیس روی میز دانشجویان  هممزان با روز دانشجو، برپایی مراسم گرامیداشت  روز دانشجو با   اجرای برنامه های متنوع از جمله اجرای موسیقی و تئاتر و پذیرایی از دانشجویان  و برپایی تریبون آزاد از جمله برنامه های گرامیداشت روز دانشجو در مرکز آموزش عالی کاشمر بود .

گفتنی است، در آستانه روز دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سفر سه روز خویش به خراسان رضوی در مرکز آموزش عالی کاشمر  نیز حضور یافت و ضمن نشست با جامعه دانشگاهی درد دل های نمایندگان دانشجویان این مرکز را شنید.