امروز چهارشنبه 5 ارديبهشت 1403

پیام مشترک تبریک سرپرست و مدیر امور اداری دانشگاه دولتی کاشمر به مناسبت روز کارگر

سرپرست مرکز آموزش عالی کاشمر و مدیر امور اداری و پشتیبانی این واحد دانشگاهی در پیامی مشترک فرارسیدن یازدهم اردیبهشت ماه روز جهانی کارگر را به جامعه کارگری منطقه ترشیز تبریک گفتند.

در این پیام آمده است: کارگران از شریف ترین طبقه اجتماع به شمار می روند، چرا که چرخش دست و بازوی آنها منجر به چرخیدن چرخ های جامعه می شود.

بدون شک پایه پیشرفت های حاصل در مسیر دشوار توسعه کشور به مدد رشد و پویایی فکر و گسترش اندیشه ورزی کارگران است.

یازدهم اردیبهشت که بنام روز کارگر نامگذاری شده است در واقع روز تصدیق و تجلیل از تلاش‌های شگفت انگیز همه کارگرانی است که در راه آبادانی و ساختن سرزمین عزیزمان از هیچ تلاشی فروگذار نبوده و حتی جان خویش را خالصانه در راه انجام وظیفه از دست داده‌اند. لذا ضمن تبریک این روز به کارگران محترم از تلاش جامعه کارگری به ویژه کارگران محترن منطقه ترشیز قدردانی نموده و ضمن آرزوی سلامتی برای این قشر زحمت کش، بهترین ها را از خداوند سبحان برایشان مسئلت می نمائیم.