پیام رئیس دانشگاه دولتی کاشمر به مناسبت بزرگداشت روز معلم

دکتر امین حسینی در پیامی به مناسبت روز معلم، این روز را خدمت اساتید دانشگاه و معلمان فرهیخته تبریک گفت.

در این پیام آمده است: دوازدهم اردیبهشت سالروز شهادت آیت‌الله مرتضی مطهری که به روز بزرگداشت مقام معلم نامگذاری شده است در حقیقت یادآور جایگاه والا و رسالت پیامبرگونه معلم در فرهنگ و تمدن اسلامی است، چرا که معتقدیم رسالت معلمان همانند رسالت انبیاست. هر جا کامی شیرین و سایه مهری گسترده شده است حضور معلم را، پیدا یا پنهان، می توان یافت. ایشان مردان و زنان فرهیخته و پاک باخته ای هستند که در فراز و نشیب تاریخ این سرزمین، در سنگر مدرسه و دانشگاه تصویرگر جلوه عشق و ایثار بوده‌اند. رنج امروز استاد به منظور اعتلای فرهنگ و اندیشه میهن در آینده است و او امروز خود را وقف ساختن فردای بهتری برای دیگران می نماید و با این کار ، نام خود را در ردیف نام انبیا بر تارک تاریخ به یادگار می گذارد.

لذا برخود لازم می‌دانم ضمن گرامیداشت سالروز شهادت مرد علم و ادب ، استاد مرتضی مطهری، روز گرامیداشت مقام معلم را خدمت تمامی معلمان و اساتید شریف و بزرگوار تبریک عرض نموده و از خداوند متعال توفیق روز افزون و سلامتی برای ایشان مسئلت می نمایم.