امروز شنبه 1 ارديبهشت 1403

پیام تبریک رییس مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر

رییس مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجر طی پیامی سالگرد این روزهای تاریخ ساز را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، متن پیام دکتر هادی معماریان به شرح ذیل است:
انقلاب اسلامی ایران، تجلی نور در ظلمت و نماد دستیابی به معانی عمیق قرآنی در قلوب ملت همیشه در صحنه ایران است
 دهه مبارک فجر، ایام به ثمر رسیدن جان‌فشانی‌‌های مردم آزاده‌‌ای است که در برابر استبدادی دیرپا، یکپارچه به پاخاستند و انقلاب بزرگ و تاریخ ساز را به پیروزی رساندند و  با نثار خون خود برگی نوین در مبارزه با نظام سلطه و استکبار جهانی در تاریخ بشریت رقم زدند.
بدیهی است؛اکنون نیز که استکبار جهانی با همه توان خود، جهت تضعیف نظام مقدس جمهوری اسلامی گام بر می دارد، نقش دانشگاه به عنوان یکی از مراکز مهم فکری جامعه، مضاعف است. در واقع دانشگاه انقلابی دانشگاهی است که بتواند بر مبنای آموزه های اسلامی و با استفاده از شیوه های نوین علمی، کشور را به استقلال مطلوب برساند.
اینجانب ضمن عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، امید دارم؛ دانشگاهیان و دانشجویان عزیز با تلاش خالصانه و صادقانه خویش در رسیدن به این مهم نقشی ارزنده و اثربخش ایفا نمایند.

هادی معماریان
رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر