پیام تبریک رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت روز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، دکتر هادی معماریان در این پیام با تبریک سالروز ولادت باسعادت اسوه تقوا و معنویت «حضرت فاطمه زهرا (س)» بر بهره گیری از معنویت وجود آن حضرت تاکید  کرد.متن این پیام بدین شرح است؛
به نام خداوند لوح و قلم
بیستم جمادی‌الثانی، سالروز ولادت باسعادت اسوه تقوا و معنویت «حضرت فاطمه زهرا (س)» یادآور جایگاه رفیع و مرتبه والای زن و مادر در فرهنگ اسلامی است.
 میلاد فرخنده و با صدیقه کبری،حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و هفته ی بزرگداشت مقام زن و روز را به شما همکاران گرامی و خانواده های محترم تان تبریک عرض نموده وسلامت ودوام توفیق همه بانوان دانشگاهی اعم از استاد، کارمند و دانشجو، را به برکت نام مقدس حضرت مرضیه طاهره (س) از پیشگاه خداوند سبحان آرزو می نمایم.

بی تردید انتخاب میلادحضرت فاطمه (س) به عنوان روز زن ، تکریم و بزرگداشت و احترام نسبت به زن و مادر است. بزرگداشتی افتخار آمیزومسئولیت آفرین و نیز فرصتی است که در این "آینه خدای نما"بنگریم و"فاطمی شدن" را به مجاهدت طلب کنیم .

هادی معماریان خلیل آباد
رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر