امروز پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403

پیام تبریک دکتر حسینی به مناسبت ولادت امیرالمومنین (ع) و روز پدر

بسمه تعالی
سیزدهم رجب سالروز ولادت باسعادت مولای متقیان،حضرت علی(ع)،در جمهوری اسلامی ایران به نام"روز پدر" نامگذاری شده تا از این طریق از پدران والا مقام این مرز و بوم که نقش بسزایی در آشنایی فرزندان خویش با مکتب اهل بیت (ع) داشته و آنان را  با نور اسلام و قرآن آشنا نموده‌اند، تجلیل و تقدیر به‌ عمل آید.
مولای متقیان، حضرت علی (ع) جلوه زیبایی از آزادگی و اخلاص، نماد ایمان، عدالت، دانش آموخته و تربیت یافته مکتب نبی مکرم اسلام،حضرت محمد مصطفی (ص)است.                                                                                                    آزادمنشی، حقیقت جویی و شجاعت حضرت علی (ع) در اسلام بی نظیر و بی بدیل بوده و علم، ایمان، صداقت و وفاداریشان در عمق تاریخ ماندگار است.                                                                                                            حضرت علی(ع)مظهر مردانگی و پدر نمونه تاریخ است که فرزندان پاک و مطهرش بهترین بندگان خدا روی زمین هستند و بی‌شک ایشان الگویی کامل از انسانیت برای تمامی دوران‌ها است و همه ما باید تلاش نمائیم سیره اخلاقی و عملی ایشان را چراغ راه خود سازیم.

اینجانب ضمن تبریک ولادت باسعادت حضرت علی(ع) و روز پدر به دانشجویان عزیز،کارکنان و اساتید مرکز آموزش عالی کاشمر؛ امید است که جامعه اسلامی با سرلوحه قرار دادن منش و سیرت زندگانی ائمه اطهار(ع) تحت زعامت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی(دامت برکاته)در تمامی مراحل و ابعاد زندگی  موفق و مؤید باشید.