نخستین جشنواره ایده های برتر و نمایشگاه ابداعات و اختراعات

با توجه به قرار گرفتن در سال " اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" و به منظور شناسایی دانشجویان خلاق در این راستا و برقراری ارتباط با آنها مرکز آموزش عالی کاشمر "نخستین جشنواره ایده های برتر" و "نخستین نمایشگاه ابداعات و اختراعات" را برگزار می کند:

سیاست ها و اهداف:

1-      تکریم اندیشه ایده پردازان

2-      تشویق خلاقیت و نوآوری

3-      شناسایی استعدادها

4-      برقراری ارتباط با ایده پردازان و مخترعان

5-      تبدیل نگاه سخت افزاری به نرم افزاری

6-      ارتقا کیفی ایده ها

نحوه ارسال:

دانشجویان نوآور عزیز، جهت ارسال ایده های خلاقانه خویش فرم پروپوزال مربوطه (ضمیمه شده) را دریافت و پس از تکمیل، با فرمت درخواست شده، به نشانی الکترونیکی  jashnvareh1395@gmail.com ارسال نمایند. عوامل موثر در پذیرش ایده به شرح ذیل است:

1- امکان پذیری و قابلیت اجرا

2- میزان بدیع و نو بودن ایده

3- امکان به تولید رساندن

4- میزان تاثیرگذاری در حل مشکلات جامعه و کاهش هزینه ها

دانشجویان مبتکر عزیز، جهت نمایش ابداعات و اختراعات تکمیل شده خود در "نخستین نمایشگاه ابداعات و اختراعات" فرم ثبت اختراع مربوطه (ضمیمه شده) را دریافت و پس از تکمیل به نشانی jashnvareh1395@gmail.com ارسال نمایند.

مهلت ارسال:

مهلت ارسال ایده ها و اختراعات تکمیل شده تا تاریخ چهارشنبه دهم آذر ماه 1395 می باشد.

جوایز:

به ایده های برتر و همچنین اختراع برتر معرفی شده از سوی هیات داوران جشنواره جوایز نفیسی از قبیل لوح تقدیر، تندیس جشنواره، کارت هدیه، ربع سکه بهار آزادی و غیره تعلق خواهد گرفت.

به ایده ممتازی که حائز تمامی فاکتورهای مورد نظر باشد کمک هزینه مالی جهت پیاده سازی طرح تعلق خواهد گرفت.

فایل پیوست:
پیوستاندازه