امروز جمعه 7 ارديبهشت 1403

مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه های منطقه 3 ورزش کشور به میزبانی مرکز آموزش عالی کاشمر

مسابقات فوتسال اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 3 ورزش کشور به میزبانی مرکز آموزش عالی کاشمر برگزار گردید.

مسابقات فوتسال اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی منطقه 3 ورزش کشور از تاریخ 13/05/94 لغایت 18/05/94 به میزبانی مرکز آموزش عالی کاشمر و با حضور تیم های دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه شاهرود، دانشگاه بیرجند، دانشگاه بجنورد و مرکز آموزش عالی کاشمر برگزار گردید.

در این مسابقات کلیه تیم ها در یک گروه و بصورت دوره ای با هم به رقابت پرداختند که در پایان تیم های دانشگاه شاهرود، دانشگاه بجنورد و دانشگاه فردوسی مشهد بترتیب مقام های اول تا سوم را بدست آوردند و جام اخلاق این دوره از مسابقات به تیم مرکز آموزش عالی کاشمر تعلق گرفت.