امروز چهارشنبه 5 ارديبهشت 1403

مسابقات بدمینتون دانشجویان پسر مرکز آموزش عالی کاشمر با معرفی نفرات برتر پایان یافت

مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه مرکز آموزش عالی کاشمر از پایان مسابقات بد مینتون دانشجویان پسر این مرکز و معرفی نفرات برتر این‌مسابقات خبر داد.
ایشان در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر گفت : در این مسابقات که از سری مسابقات جشنواره ورزشی مرکز آموزش عالی است و به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو برگزارشد ؛ 14 دانشجو شرکت نمودند.
وی اظهار داشت: در پایان این رقابتها حسین آسایش مقام اول را کسب نمود و علیرضا باخرزی و مهدی مقدم مقامهای دوم و سوم را کسب نمودند.
وی با بیان اینکه جشنواره ورزشی پاییز در چهار رشته ورزشی و یک اردوی تفریحی ورزشی برای دانشجویان دختر و پسر در آذرماه 98 برگزار شد مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.
ایشان افزود: در جشنواره‌ ورزشی پاییزه دانشجویان در رشته‌های والیبال، تنیس روی میز، بدمینتون و دو همگانی با یکدیگر به رقابت می پردازند.