مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام

با سلام،

ضمن تبریک قبولی شما در مرکز آموزش عالی کاشمر (دانشگاه دولتی) لطفا این اطلاعیه را بدقت مطالعه و با تهیه مدارک و ارائه به دانشگاه فرایند ثبت نام خود را تکمیل نمایید.

مدارک و ملزومات مورد نیاز برای ثبت نام:

الف) قبول شدگان نظام قدیم متوسطه:

1) اصل و يا گواهي مدرك تحصيلي ديپلم چهارساله نظام قديم با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش همراه با ریز نمرات.

ب)قبول شدگان نظام جدید متوسطه:

1) اصل و يا گواهي موقت مدرك تحصيلي ديپلم با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش و پرورش همراه با ریز نمرات.

2) اصل و يا گواهي موقت مدرك پيش‌دانشگاهي با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش همراه با ریز نمرات.

ج) قبولشدگان نظام آموزشی 3-3-6

2) اصل فرم 602 با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش و پرورش همراه با ریز نمرات.

د) قبولشدگان دارای مدرک کاردانی (فوق دیپلم)

1) گواهي اخذ مدرك كارداني براي آن دسته از دارندگان مدرك ديپلم نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي كه فاقد مدرك پيش‌دانشگاهي مي‌باشند.

2) اصل و يا گواهي موقت مدرك تحصيلي ديپلم فنی و حرفه ای و کاردانش با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش و پرورش همراه با ریز نمرات.

م) اصل شناسنامه بدون کپی

ن) اصل کارت ملی بدون کپی

ر) کارت بانکی به مبلغ 281000 ریال با رمز دوم جهت خرید کارت اینترنتی از سایت سازمان سنجش

و) 10 قطعه عكس 4×3 تهيه شده در سال جاري با رعایت حجاب کامل

ی) كليه پذيرفته‌شدگان مي‌بايست قبل از مراجعه جهت ثبت‌نام مشروط در مرکز با همراه داشتن تصوير ديپلم نظام قديم يا نظام جديد آموزشي و يا گواهي پيش‌دانشگاهي خود، به «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» مراجعه و تائيديه‌ تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصيل خود را درخواست نمايند و رسيد آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه ارائه دهند. كليه پذيرفته‌شدگان حتماً نام ‌رشته و مركز/واحد آموزشي محل تحصيل خود را در فرم «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» اعلام نمايند.

تبصره 1 : دارندگان ديپلم فني و حرفه‌اي و كاردانش نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي كه فاقد مدرك پيش‌دانشگاهي و يا مدرك كارداني مي‌باشند حق ثبت‌نام در اين مرحله را ندارند.

تبصره 2 : پس از انجام ثبت‌نام، افراد به عنوان پذيرفته شده مشروط (در این مرکز) تلقي مي‌شوند و شروع به تحصيل آنان تا زمان تاييد نهايي اين سازمان بصورت مشروط خواهد بود.

تبصره 3 : براساس اعلام سازمان محترم سنجش آموزش کشور در صورت پذيرش نهايي داوطلبان در اين مرحله، قبولي قبلي آنان « لغو» و با آنان همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد و چنانچه داوطلبان متقاضي، در دوره‌هاي روزانه مندرج در اين اطلاعيه پذيرفته شوند، حتي با دادن انصراف از تحصيل نيز حق انتخاب رشته‌هاي دوره روزانه را در آزمون سراسري سال بعد (1399) نخواهند داشت.

مراحل ثبت نام:

1) تحویل کلیه مدارک فوق به پذیرش و ثبت نام (آموزش)

2) تکمیل فرم تعهد سازمان سنجش

3)خرید کارت ثبت نام سازمان سنجش توسط کاربر دانشگاه (همراه داشتن کارت اعتباری با رمز دوم الزامی است).

4) ثبت نام مشروط قبولشدگان در سایت سازمان سنجش توط کاربر دانشگاه

5) بعد از تایید ثبت نام مشروط دریافت فرمها از کارشناس مرکز و تکمیل فرمها

6) تحویل فرمهای تکمیل شده به کارشناس مرکز

7) برادران نامه درخواست معافیت را از کارشناس مرکز دریافت و با مراجعه به پلیس+10 جواب را دریافت و جهت اتمام ثبت نام به مرکز