امروز پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403

لزوم نقش آفرینی بیشتر دانشگاه نسبت به «جهاد تبیین»

استاد میرزایی سخنران استانی در نشست فرهنگی اجتماعی "جهاد تبیین" برلزوم نقش آفرینی دانشگاه نسبت به فریضه جهاد تبیین تاکید کرد. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، در این نشست که به همت امور فرهنگی - اجتماعی و باحضور اعضای هیات علمی،اساتید، پرسنل و دانشجویان در محل سالن مسیح دانشوری مرکز برگزار شد، استاد میرزایی يكي از اركان ضروري تداوم انقلاب اسلامي را جهاد تبيين و روشنگري سياسي دانست . وی گفت: ضرورت دارد ؛در اجراي اين جهاد در مسير گام دوم انقلاب اسلامي قدم برداشته و در مواجهه با جنگ تبليغاتي رسانه اي به راه افتاده از سوي دشمنان اين سرزمين به منظور تغيير نگرش و دلسردسازي مردم به خصوص جوانان در جامعه، با استفاده از معارف و دستاوردهاي انقلاب در مقابله با جريان تحريف در همه عرصه ها جهت شكست دشمنان اسلام و انقلاب، در تلاش باشيم. وی با تاکید بر اینکه نياز كنوني جامعه دانشگاهي به روشنگري سياسي احساس می شود ؛ اظهار داشت: «جهاد تبیین» یک فریضه‌ی قطعی و فوری است و هر کسی که میتواندباید اقدام کند.  وی افزود: دهمه افراد جامعه در جنگ رسانه‌ای دشمن علیه حقایق انقلاب اسلامی مردم ایران، مخاطب جهاد تبیین هستند و میتوانند ایفای نقش کنند؛ اگرچه وظیفه دانشگاه و دانشگاهیان در این زمینه و روشنگری نسل جوان سنگین است.