امروز پنجشنبه 9 فروردين 1403

دیدار ریاست و معاونین محترم دانشگاه آزاد بردسکن با سرپرست مرکز

تاکید رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر بر لزوم هم افزایی مراکز دانشگاهی دیار ترشیز در راستای توسعه منطقه
رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر در دیدار با رئیس و معاون دانشگاه آزاد اسلامی بردسکن بر لزوم هم افزایی مراکز دانشگاهی دیار ترشیز در راستای توسعه منطقه تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر در این دیدار دکتر امین حسینی طی سخنانی گفت: با استفاده از پتانسیل ها و توانمندی های طرفین می توان در راستای هم افزایی علمی، فرهنگی و به ویژه هم افزایی در حل علمی مسائل شهرستان همت نمود.
وی با اشاره به راهکارهایی برای همکاری های بیشتر این دو مرکز دانشگاهی گفت:وجود بدنه علمی و تخصصی قوی در مجموعه و بهره گیری از پتانسیل های موجود در مباحث تحقیقاتی و عملیاتی می تواند به رفع مشکلات منطقه بینجامد.
دکتر حسینی در ادامه بر امضای چند تفاهم‌نامه درخصوص استفاده از ظرفیت های طرفین تاکید کرد.
وی با اشاره به ماموریتهای محول شده به دانشگاه ها گفت: مرکز آموزش عالی کاشمر در بعد فعالیت های علمی و پژوهشی و همچنین تاثیراتی که بر رشد علم، توسعه اقتصادی و فرهنگی منطقه دارد، در کنار فعالیتهای آموزش محور، ارتقای برنامه های مهارت افزایی و کارآفرینی را پیگیری می کند و امید دارد برنامه ها و چشم اندازهای در نظر گرفته شده را در راستای تعالی این مرکز دانشگاهی عملیاتی نماید.