حضور نماینده مردم ترشیز در مجلس در مرکز آموزش عالی کاشمر به منظور بررسی و رفع مشکلات مرکز

نماینده مردم ترشیز در مجلس به منظور بررسی و رفع مشکلات مرکز آموزش عالی کاشمر در این مجموعه دانشگاهی حضور یافت. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر در این جلسه دکتر حسینی، سرپرست مرکز، طی سخنانی ضمن قدردانی از زحمات و پیگیریهای نماینده محترم مردم شریف دیار ترشیز در مجلس شورای اسلامی و حمایت‌های ارزشمند حجت الاسلام والمسلمین جواد نیک بین از این مرکز دانشگاهی، به ارایه گزارشی از عملکرد چند ماهه تصدی مسئولیت پرداخت. دکتر حسینی گفت : در این مدت ضمن پیگیری پرسنل سهمیه ایثارگران، بهبود ارتقای وضعیت اعضای هیات علمی ،پیگیری عدم حذف رشته های مرکز، جهت ایجاد گروه علوم انسانی و علوم بین رشته ای وجذب اعضای هیات علمی جدید پیگیریهای صورت گرفته است. وی افزود : پیگیری تخصیص ۴۵ هکتار زمین طبق مکاتبات گذشته و پیگیری جهت ساخت ساختمان آموزشی جدید در مرکز فعلی و اعزام حداکثری دانشجویان به اردوی راهیان نور از جمله اقدامات انجام شده به شمار می رود. وی همچنین از نماینده محترم مردم ترشیز در مجلس شورای اسلامی درخواست نمود؛ در خصوص تملک ساختمان فعلی مرکز جهت ساخت ساختمان آموزشی جدید پیگیری نمایند. نماینده مردم شریف دیار ترشیز در مجلس شورای اسلامی نیز دراین جلسه با اشاره به اهمیت فعالیت مراکز دانشگاهی در توسعه منطقه قول مساعدت و همکاری در راستای رفع مشکلات این مرکز دانشگاهی را داد.