امروز پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403

جشنواره اقوام و فرهنگهای ایرانی به مناسبت شب یلدا در مرکز آموزش عالی کاشمر برگزارشد

به همت امور فرهنگی- اجتماعی مرکز آموزش عالی کاشمر جشنواره اقوام و فرهنگهای ایرانی به مناسبت شب یلدا در محل سالن رفاهی و فرهنگی شهاب ترشیزی پنج شنبه شب ۲۸ آذر ماه برگزار با استقبال دانشجویان برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی و بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، این جشنواره با هدف حفظ و اشاعه میراث معنوی اقوام ایرانی، ایجاد همدلی بین اقوام ایرانی در راستای وحدت میهنی و وطنی، نشر و ترویج فرهنگهای مختلف اقوام در بین دانشجویان برگزار شد .
گفتنی است؛ نقالی و شاهنامه خوانی، اجرای موسیقی محلی، اجرای رقص محلی منطقه خراسان، اجرای تاتر دانشجویی، از جمله بخش های مختلف این جشنواره بود.
علاوه بر اجرای موسیقی سنتی و شاهنامه خوانی، استاد اسحاق خانی با تفال به دیوان حافظ، حافظ خوانی نمودند. طنز خوانش دانشجو و پخش کلیپ اماکن دیدنی تبریز و سردشت کردستان از دیگر برنامه های این همایش بود.