امروز پنجشنبه 30 فروردين 1403

تبریک درخشش دانشجویان عزیز در کنکور مقطع کارشناسی ارشد سال 99

دانشجویان عزیز رشته مترجمی مرکز آموزش عالی کاشمر
خانم ها "عاطفه آرامی" و " اسما خواجه خیرآبادی" درخشش شما و پذیرش در کنکور مقطع کارشناسی ارشد امسال، مایه مباهات است.
لازم به ذکراست؛ خانم عاطفه آرامی با کسب رتبه 13 در مقطع کارشناسی ارشد زبان شناسی و خانم اسما خواجه خیرآبادی با کسب رتبه 24 در مقطع کارشناسی ارشد مطالعات ترجمه پذیرش شده اند که مرکز آموزش عالی کاشمر ضمن تبریک، توفیق هرچه بیشتر این دانشجویان گرامی رادرفعالیتهای علمی وپژوهشی از ایزد منان خواستار است.

دانشجوی عزیز
جناب آقای "محمد مراد نژاد" دبیر کانون فیلم مرکز آموزش عالی کاشمر و دانشجوی رشته کامپیوتر مرکز، موفقیت شما در آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات(IT) و کسب رتبه 26 دراین آزمون مایه مباهات است.
مرکز آموزش عالی کاشمر ضمن تبریک به جنابعالی، کسب موفقیت های بیشتر و پیمودن مدارج علم و دانش را برای شما از درگاه پرودگار توانا آرزو دارد.

"روابط عمومی و امور بین الملل مرکزآموزش عالی کاشمر"