امروز سه شنبه 28 فروردين 1403

به همت امور فرهنگی اجتماعی مرکز آموزش عالی کاشمر، و به مناسبت هفته پدافند غیر عامل «کارگاه رفع فرسایش شغلی ویژه زنان شاغل » در دانشگاهها، ادارات و آموزش و پرورش شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی احمدی روان شناس و استاد دانشگاه به عنوان مدرس کارگاه حضور داشت؛طی سخنانی با اشاره به مفهوم فرسودگی شغلی گفت: از دست دادن انرژی و نشاط در کار تعریف فرسودگی شغلی است و شخصی که دچار فرسودگی شغلی می شود از خود احساس کسالت نسبت به انجام وظایف شغلی بروز می دهد که علت آن فشار شغلی دایمی است.
وی به بیان مهم ترین عوامل فرسایش شغلی اشاره و ابراز کرد :خستگی عاطفی، عملکرد شخصی ، مسخ شخصیت و درگیری ،چهار عامل مهم فرسودگی شغلی محسوب شده و باعث می شود در عملکرد شغلی فرد ضعفهایی به‌وجود آید.
وی افزود: افراد با یکدیگر متفاوت هستند لذا هر فرد شاغل برای جلوگیری از فرسایش شغلی باید به تغییر خودش پیش و بیش از تغییر هر شخص دیگری بیندیشید.
گفتنی است؛ در این کارگاه شرکت کنندگان به سوالات پرسشنامه ای در خصوص فرسودگی
شغلی پاسخ دادند که در پایان جلسه نتایج آن اعلام شد.