امروز پنجشنبه 9 فروردين 1403

برگزاری دوره تئوری مربیگری درجه 3با همکاری گروه علوم ورزشی وآموزشهای آزادو مجازی مرکزآموزش عالی کاشمر

مدیر گروه علوم ورزشی و فوق برنامه مرکز آموزش عالی کاشمر  از برگزاری دوره تئوری مربیگری درجه 3 بانوان با همکاری گروه علوم ورزشی و آموزشهای آزاد و مجازی مرکز آموزش عالی کاشمر و اداره کل ورزش و جوانان استان خراسان رضوی خبر داد.
ایشان در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر گفت: در این دوره آموزشی که از روز یکشنبه ۲۸دیماه سال جاری  آغاز شده ۳۴ نفر شرکت نموده اند.
وی با بیان اینکه این دوره به صورت مجازی  در حال برگزاری است و تا هفتم بهمن ماه ادامه خواهد داشت؛افزود:این دوره با حضور دانشجویان رشته علوم ورزشی و مربیان شهرستان به شکل مجازی به مدت 72 ساعت برگزار می شودو اساتید گروه علوم ورزشی مرکز آموزش عالی کاشمر مدرسان دوره هستند.