امروز چهارشنبه 5 ارديبهشت 1403

برگزاری جشن ولادت حضرت محمد (ص) و امام صادق(ع)

با همکاری و همراهی دانشجویان گرامی و اجرای آقای حسین قربانپور دانشجوی ترم اول رشته مترجمی زبان انگلیسی و با حضورمسرت بخش ریاست،معاونت و اعضای محترم هیات علمی، جشن ولادت با سعادت حضرت ختمی مرتبت و ششمین اختر تابناک امامت و ولایت در ساختمان شماره یک مرکز آموزش عالی کاشمربرگزار گردید.
جشن با سخنرانی و عرض تبریک دکتر هادی معماریان خلیل آباد ریاست محترم این مرکز به مناسبت ولادت آغاز شد.
از دیگر برنامه های جشن اجرای موسیقی زنده، برگزاری مسابقه صندلی داغ با میهمان ویژه برنامه آقای مهماندوست کارشناس محترم حوزه دانشجوئی و مسابقه خوانندگی بود.
در پایان این جشن به ۴نفراز دانشجویان محترم اهل تسنن و تشییع به نام "محمد" و دو دانشجوی محترم به نام"صادق " و "محمد صادق" به قید قرعه جوائزی اهداء شد.
از دانشجویان عزیزی که در برگزاری این جشن شادی و همچنین دانشجویان محترمی که با حضور خود در این جشن شکوهمند ما را همراهی نمودند کمال تقدیر و تشکر را داریم.(۵آذر ۹۷)

"امور فرهنگی _ اجتماعی مرکز آموزش عالی کاشمر"