برگزاری برنامه های متنوع به مناسبت روز دانشجو در مرکز آموزش عالی کاشمر

معاون فرهنگی مرکز آموزش عالی کاشمر از برگزاری برنامه های متنوع به  مناسبت روز دانشجو در این  مرکز  خبر داد.

دکتر میثم عابدین پور در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر در تشریح برنامه‌های روز دانشجو  گفت: برگزاری جلسه پرسش و پاسخ ریاست و معاونت مرکز آموزش عالی کاشمر با دانشجویان، برگزاری استارتاپ ، مسابقه عکاسی و دلنوشته از زندگی خوابگاهی و دانشجویی،  برگزری  تریبون آزاد با موضوع " زندگی دانشجویی"، اردوی سرزمین موج های آبی از جمله این برنامه هاست.

وی  اظهار داشت: قدردانی از دانشجویان برتر  از نظر آموزشی، شوراهای صنفی و کانونها، از ديگر برنامه‌های گرامیداشت روز دانشجو است.

عابدین پور ادامه داد: ارزاق دانشجویی، نیز به مناسبت روز دانشجو در مرکز آموزش عالی کاشمر توزیع می شود.