امروز چهارشنبه 5 ارديبهشت 1403

برنامه امتحانات پایان ترم دانشجویان مرکز آموزش عالی کاشمر اعلام شد

امتحانات پایان نیمسال مرکز آموزش عالی کاشمر از14 دیماه به مدت دو هفته برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر آامتحانات پایان نیمسال اول ۹۸-۹۹ دانشجویان مرکز از 14 دی ماه آغاز و تا 26 دی  ماه طبق برنامه زمان بندی برگزار می شود.

دانشجویان محترم می توانند با توجه به نهایی شدن تاریخ و ساعت امتحان پایان نیمسال اول ۹۸-۹۹ دانشجویان ،با مراجعه به پورتال دانشجویی، نسبت به مشاهده جزئیات امتحان دروس خود اقدام نمایند.

نیمسال اول ۹۸-۹۹ دانشگاه ها رو به اتمام است و براساس تقویم آموزشی، امتحانات مرکز آموزش عالی کاشمر از ا14 دی ماه آغاز می شود. و به مدت دو هفته ادامه دارد.
براساس تقویم آموزشی دانشگاه های کشور، کلاس های درس در نیمسال دوم تحصیلی ۹۸- ۹۹ نیز از اواسط بهمن ماه آغاز میشود.

بنا به اطلاعیه سازمان سنجش کشور ثبت نام اولیه از داوطلبان و متقاضیان تحصیل در مرکز آموزش عالی کاشمر در مرحله تکمیل ظرفیت  از نهم آذر ماه اغاز شده و تا دوازدهم دی ماه ادامه دارد.

گفتنی است؛ مرکز آموزش عالی کاشمر از سال 90 راه اندازی شده و هم اکنون دانشجویان در شش رشته علوم و مهندسی آب، مهندسی ابیاری، مترجمی زبان، علوم ورزشی، مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر  دراین مرکز مشغول تحصیلند.
برنامه امتحانات پایان ترم دانشجویان مرکز آموزش عالی کاشمر اعلام شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر امتحانات پایان نیمسال اول ۹۸-۹۹ دانشجویان مرکز از 14 دی ماه آغاز و تا 26 دی  ماه طبق برنامه زمان بندی برگزار می شود.

نیمسال اول ۹۸-۹۹ دانشگاه ها رو به اتمام است و براساس تقویم آموزشی، امتحانات مرکز آموزش عالی کاشمر از 14 دی ماه آغاز می شود. و به مدت دو هفته ادامه دارد.