امروز شنبه 1 ارديبهشت 1403

بازدید از سراهای دانشجویی ( خواهران و برادران ) و عرض تبریک با حضور معاونت محترم دانشجویی مرکز

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو روز جمعه به تاریخ 97/09/16  بازدیدی از سراهای دانشجویی به همراه توزیع شیرینی توسط معاونت آموزش، پژوهش و دانشجویی مرکز به اتفاق کارشناسان این حوزه به عمل آمد.

در این نشست صمیمی دکتر میثم عابدین پور ضمن تبریک به مناسبت روز دانشجو و ابلاغ پیام رییس محترم مرکز به دانشجویان گرامی، یاد و خاطره شهدای گرانقدر 16 آذرماه 1332 را گرامی داشتند. ایشان به تجلیل از مقام دانشجو پرداختند و نقش دانشجویان در ایفای مسئولیت اجتماعی را بسیار مهم دانسته و در پایان این نشست صمیمی جلسه پرسش و پاسخ در خصوص مسایل و مشکلات دانشجویان برگزار گردید. در این دیدار کارشناس امور دانشجویی مرکز آقای مهماندوست و کارشناس امور اداری و مسئول سرای دانشجویی خواهران خانم خواجه نیزحضور داشتند.