انعقاد تفاهم نامه همکاری مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز با جهاد کشاورزی کاشمر

رییس مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین این مرکز با جهاد کشاورزی کاشمر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، دکتر مجید عاقل با اشاره به برگزاری نشست مقدماتی با مدیریت جهاد کشاورزی براهمیت ارتباط بخش کشاورزی با جامعه دانشگاهی تاکید و اظهار امیدواری کرد؛ با انعقاد این تفاهم نامه همکاری بین مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز با جهاد کشاوررزی کاشمر،زمینه فرآوری بسته بندی و بازاریابی محصولات کشاورزی فراهم شود.
وی با اشاره به اهمیت همکاری های لازم این دو مجموعه افزود: می توان در زمینه های طراحی و بهینه سازی سامانه های فرآیند های فرآوری، فرآوری و بهینه‌سازی استفاده از ضایعات و پسماندهای صنایع غذایی و کشاورزی، مشاغل خانگی و محصولات کشاورزی، ظرفیت ها و پتانسیل های منطقه ترشیز در فرآوری و نگهداری محصولات کشاورزی، تولید محصولات کشاورزی ارگانیک، فرهنگ جامعه و بسته بندی محصولات کشاورزی، طراحی بسته بندی محصولات کشاورزی سنتی جهت فروش و صادرات، نقش استفاده بهینه از کود، سم، بذر، آب، انرژی، خاک و... در کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم، نوآوری در تحویل محصولات کشاورزی، فضای مجازی و بازاریابی محصولات کشاورزی و پتانسیل‌های موجود منطقه ای در بازاریابی و فروش محصولات کشاورزی در سایه همکاری مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز با جهاد کشاورزی کاشمر فراهم شود.
وی با اشاره به برگزاری استارتاپ ویکند فرآوری، بسته بندی و بازاریابی محصولات کشاورزی  منطقه ترشیز در اسفند ماه ۹۸ گفت: با کمک جهاد کشاورزی وکمک به محققین و پژوهشگران شهرستان در بحث هایی همچون تامین فضای مناسب جهت انجام تحقیقات و پژوهش های کاربردی
حمایت می توان فعالیت ثمربخشی انجام داد.
وی برکمک مدیریت جهاد کشاورزی از پایان نامه­ های کاربردی فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی ارشد ودکتری در حوزه کشاورزی، فرآوری و ...اعلام فراخون برای جذب وشناسایی صاحبان ایده و مخترعان حوزه کشاورزی توسط مدیریت جهاد­کشاورزی با همکاری مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز تاکید کرد.
وی ابراز کرد:هم افزایی درخصوص انجام برنامه های حمایتی از کاشت شش گیاه دارویی پر کاربرد برای کشاورزان منطقه و همکاری در خرید محصول، بذر، کود و وام جهت (کاشت، داشت، برداشت) از جمله سایر برنامه های مشترک اجرایی مرکز نواوری و شتابدهی ترشیز با جهاد کشاورزی کاشمر است.
گفتنی است؛ در نشست اولیه ای که جهت انعقاد تفاهم نامه همکاری بین مرکز نواوری ترشیز و جهاد کشاورزی کاشمر برگزارشد؛ مدیر جهاد کشاورزی آمادگی این مجموعه را جهت همکاری بیشتر با جامعه دانشگاهی و مرکز نوآوری ترشیز اعلام کرد.
ضمنا در این جلسه دکتر محمودی جهت ارتباط مدیریت جهاد کشاورزی با مرکز آموزش عالی معرفی شد.