امروز پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403

انتصاب جناب آقای دکتر معماریان خلیل آباد به سمت رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر

با حکم دکتر منصورغلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، جناب آقای دکتر هادی معماریان خلیل آباد، فارغ التحصیل دوره دکترای تخصصی رشته مدیریت منابع زمین با گرایش مهندسی خاک از دانشگاه UPM مالزی، به سمت "رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر" منصوب شد.

در متن حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری آمده است:

"با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جناب‌عالی به موجب این حکم به سمت رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر منصوب می شوید.

امید است با توکل به خداوند سبحان، ماموریت و وظایف محوله را بر پایه قوانین، سیاست ها و برنامه های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی به انجام رسانید. بایسته است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، راهبردهای دولت تدبیر و امید و جلب همکاری دانشگاهیان، خیرین و صاحب‌نظران، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا نمایید."

بدین وسیله اساتید و کارکنان مرکز آموزش عالی کاشمر انتصاب شایسته جناب آقای دکتر معماریان را تبریک عرض نموده و برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون دارند.