امروز پنجشنبه 30 فروردين 1403

امانت ماهانه بیش از 250 نسخه کتاب به مراجعین کتابخانه مرکز آموزش عالی کاشمر

کارشناس کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی آموزش عالی کاشمر گفت: ماهانه بیش از 250 نسخه کتاب به مراجعین این کتابخانه امانت داده می شود. محدثه صفری در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر با بیان اینکه در حال حاضر بیش ازچهار هزار نسخه کتاب عمومی و تخصصی به زبان های فارسی، انگلیسی و عربی در این کتابخانه موجود است است،گفت: جهت ارائه خدمات بهتر و به روز کردن منابع از طریق اهدا و خرید در صدد افزایش این تعداد هستیم. وی افزود: با اجرای طرح امانت بین کتابخانه ای، اعضای هیئت علمی و دانشجویان می توانند کتب مورد نیاز خود را از کتابخانه های دانشگاه پیام نور و آزاد اسلامی امانت بگیرند. صفری با بیان اینکه تعداد مراجعه کنندگان به کتابخانه جهت استفاده از سالن مطالعه زیاد است ابراز امیدواری کرد؛ در آینده شاهد ایجاد سالن مطالعه مجزا از محیط مخزن کتابخانه باشیم. وی با اشاره به اینکه در آبان ماه حدودا بیش از 250 نسخه کتاب به اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان امانت داده شده است؛گفت: دانشجویان می توانند با مراجعه به پورتال کتابخانه از طریق سایت دانشگاه به آدرس: www.kashmar.ac.ir علاوه بر عضویت در کتابخانه، کتب مورد نیاز خود را جستجو و رزرو نمایند و تا سقف سه نسخه کتاب به مدت 15 روز امانت بگیرند که در صورت نداشتن متقاضی می توانند این مدت را تمدید نمایند. وی اظهار داشت: کتابهای بخش مرجع نیز با ارائه کارت معتبر در داخل سالن مطالعه قابل استفاده است.

کارشناس کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی آموزش عالی کاشمر باتاکید برلزوم توجه ویژه به فضای کتابخانه، افزود: شاداب سازی محیط کتابخانه با حداقل امکانات جهت ترغیب به مطالعه و ایجاد حس نشاط و آرامش در برنامه کتابخانه این مرکز وجود دارد. صفری هدف اصلی کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی را کمک به ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش در دانشگاه عنوان و ابراز کرد: در همین راستا در حال پیگیری جهت ویرایش و راه اندازی صفحه جدید با امکانات بیشتر برای کتابخانه هستیم تا دانشجویان علاوه بر جستجوی منابع به جستجو در پایگاههای اطلاعاتی رایگان و پژوهش های اساتید بپردازند و درخواست های خود را جهت خرید منابع و برگزاری کارگاهها ثبت نمایند. وی در پایان به برنامه های اجرایی به مناسبت هفته کتاب در مرکز آموزش عالی کاشمر اشاره کرد و گفت: پویش اهدای کتابهای خوانده شده، برگزاری مسابقه کتابخوانی ( نوشتن تاثیرگذارترین جمله یا پاراگراف کتاب یادت باشد)،نشست و هم اندیشی جهت همکاری بین کتابخانه ای با کتابخانه دانشگاه پیام نور و آزاد اسلامی،سمینار تندخوانی و تقویت حافظه، بازدید کتابدار کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی آموزش عالی از کتابخانه عمومی و اهدای کتاب در حمایت از فرهنگ اهدای کتاب به کتابخانه های عمومی از جمله مهم ترین این برنامه ها بوده است.