امروز پنجشنبه 9 فروردين 1403

افتخار آفرینی دانشجویان مرکز آموزش عالی کاشمر در مسابقات کاراته دانشگاه های منطقه 9

مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه مرکز آموزش عالی کاشمر از درخشش دانشجویان ورزشکار این مرکز در مسابقات کاراته دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه 9 کشور خبر داد.
ایشان در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر گفت: در این مسابقات که به میزبانی دانشگاه سمنان برگزار شد؛
مرکز آموزش عالی کاشمر با دو ورزشکار شرکت کرد که در پایان رقابتهاموفق شد یک مدال طلا و یک مدال نقره کسب نماید.
به گفته او مرکز آموزش عالی کاشمر در رده بندی تیمی پس از دانشگاه قوچان و دانشگاه سمنان مقام سوم را کسب کرد.
وی افزود: دو ورزشکار مرکز آموزش عالی کاشمر موفق شدند سهمیه حضور در المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور که در تابستان 99 به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار می شود کسب نمایند.
روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر ضمن تبریک به این دانشجویان و مربی آنان تداوم موفقیتهای دانشجویان این مرکز را امید دارد.