امروز شنبه 1 ارديبهشت 1403

اطلاعیه شماره 2 حذف و اضافه - قابل توجه تمامی دانشجویان

تصویر کارشناس آموزش

پیرو سوالات مکرر دانشجویان محترم نکات زیر مجددا به اطلاع می رسد:

1) عدم رعایت هم نیازی و پیش نیازی به عهده شخص دانشجو می باشد و در صورتی که در زمان انتخاب واحد و یا حذف و اضافه رعایت نگردد (اخذ فرم و امضای مدیر گروه) بعد از پایان زمان حذف و اضافه توسط آموزش به دلیل عدم رعایت مقررات آموزشی حذف و واحدی دیگری داده نخواهد شد.

2) برای انتخاب دروسی که پیش نیاز و یا هم نیاز آن گذرانده نشده است بعد از دریافت فرم از آموزش به مدیر گروه مراجعه نمایید.

3) برای افزایش ظرفیت کلاس و تغییر ساعت کلاس در صورت امکان فقط به مدیران محترم گروه ها مراجعه نمایید.

4) برای ثبت درس تربیت بدنی خواهران(شنبه 14-12)  و برادران(12-10) به آموزش مراجعه نمایید.

5) برای درخواست درس تفسیر موضوعی قرآن با کد جدید به آموزش مراجعه نمایید در صورت رسیدن به حد نصاب ارائه خواهد شد.

6) پیرو اطلاعیه های مکرر مدیر محترم آموزش از دانشجویانی که تداخل امتحان بیش از دو امتحان در یک روز دارند درخواست می گردد به مدیران محترم گروهها مراجعه نمایند.