امروز پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403

اطلاعیه شماره 10 انتخاب واحد - تمدید مهلت انتخاب واحد و تغییر زمان حذف و اضافه

تصویر کارشناس آموزش

قابل توجه دانشجویان گرامی

* پيرو تمام شدن زمان انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 1396-1395 و اطلاعيه های قبلی آموزش، بدين وسيله به اطلاع آن دسته از دانشجویانی که در بازه زمانی قبلی موفق به انتخاب واحدنشده اند مي رساند، به منظور مساعدت براي دانشجویان مقرر گرديد به دانشجویان اجازه داده شود تا پايان روز چهارشنبه مورخ 1395/11/13 نسبت به انتخاب واحد اقدام نمايند.

بدیهی است مهلت مذکور به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد و عدم انتخاب واحد به منزله انصراف خواهد بود.

ضمناً دانشجویانی كه قبلاً انتخاب واحد نموده اند، در صورت تمايل مي توانند نسبت به اصلاح و ويرايش واحدهای انتخابي خود تا تاريخ فوق الذكر اقدام نمايند.

* در صورتی که دروسی توسط مدیران محترم گروه ارائه شود در اطلاعیه های سایت مرکز اعلام خواهد شد. دانشجویان می توانند از منوی برنامه کلاسی ساعت برگزاری کلاس را مشاهده و در صورت تغییر روز یا ساعت کلاس در همین قسمت قابل مشاهده خواهد بود.

* زمان حذف و اضافه از 9 بهمن به شنبه 16 بهمن تغییر یافت و تاریخ جدید حذف و اضافه از 16 بهمن الی 20 بهمن می باشد.