امروز جمعه 7 ارديبهشت 1403

اطلاعیه درخواست خوابگاه دانشجویی جهت آموزش حضوری دانشجویان در سال 1401

با عنایت به تصمیم کارگروه بازگشایی حضوری مرکز آموزش عالی کاشمر، مبنی بر حضوری شدن آموزش دانشجویان محترم در سال 1401، بدینوسیله به اطلاع تمامی دانشجویان محترم میرساند  که مقرر است تمامی کلاسهای درسی اعم از تئوری و عملی در تمامی رشته‌های تحصیلی مرکز، بصورت حضوری برگزار گردد.
لذا از دانشجویان غیر بومی متقاضی خوابگاه درخواست میشود که در صورت نیاز به خوابگاه، حداکثر تا روز پنجشنبه 11 فروردین ماه جاری، مشخصات خود را به دبیر محترم شورای صنفی دانشجویان مرکز اعلام فرمایند (شماره تلفن 09937566609 آقای جعفری دبیر ‌شورای صنفی _ واتس آپ). مسئولیت تاخیر و یا عدم اعلام درخواست خوابگاه در موعد مقرر به عهده دانشجویان است.

توضیح 1: برگزاری حضوری دروس به صورت متناوبی بوده و لزوما به صورت همزمان نخواهد بود، و به تفکیک رشته تحصیلی و ورودی های مختلف، برنامه ریزی شده و در زمان مناسب (حداقل دو هفته تا شروع برگزاری حضوری)  به دانشجویان گرامی اعلام خواهد شد.
توضیح 2: واکسیناسیون کامل دانشجویان جهت حضور الزامی است. ضمنا رعایت پروتکلهای بهداشتی نیز ضروری است.
توضیح 3: تداوم آموزش حضوری در هر مرحله، بسته به شرایط کرونایی شهرستان خواهد بود.